ثبت ازدواج موقت………..

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه ازدواج
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده همسر دوم یک اقا هستم
و با توجه به شرایطی بنده تازه متوجه این مطلب شدم که ایشان همسر دارد و با کش مکش های فراوان بنده کنار اومدم با این مسئله اما به هیچ عنوا نمیخوام غیر رسمی باشه ازدواجم اگر من دادخواست ثبت ازدواج بدم به دادگاه ازدواج ما ثبت میشه؟ اسم من وارد شناسنامه شوهرم میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی ثبت عقد موقت از نظر قانون اصولا الزامی نبوده و عدم ثبت آن نیز با ضمانت اجرایی مواجه نمی باشد . با این وجود، در برخی موارد استثنایی، ثبت ازدواج موقت اجباری بوده که این موارد عبارتند از: باردار شدن زوجه، شرط ضمن صیغه موقت و توافق طرفین.