فسخ نكاح و پرداخت مهريه

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من دختری را عقد کردم
بعد ازپنج ماه فهمیدم که دخترصیغه یکسی دیگر بوده و الان صیغه نامه شهم نزد من هست
چنانچه فسخ نکاح کنم اگر دختر مهریه اش رابخواهد آبا باید بپردازم بااینکهصیغه بودن قبلش را از من پنهان کرده اند؟
اگر مهریه بخواهد باید پرداخت کنم اگر راهکاری بفرمایید ممنون میشوم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي شما ميتوانيد با ارائه صيغه نامه و عدم اطلاع خود در اين رابطه درخواست فسخ نكاح را از دادگاه بنماييد.در صورتيكه رابطه زناشويي با ايشان نداشته باشيد مهريه اي به ايشان تعلق نخواهد گرفت.