رابطه کارگر و کارفرما . دیوان عدالت اداری

دسته بندی : اسناد و املاک | اعتراض به نظریه هیات نظارت اداره ثبت اسناد و املاک
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خسته نباشین اداره کار کارفرمامو شکایت گردم این اومد خاهشن راهنمایم کنید.ﻣﺒﺎﺩﺭﺕ ﺑﻪ ﺻﺪﻭﺭ ﺣﮑﻢ ﻧﻤﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﻋﻨﺎﯾﺖ ﺑﻪ ﺍﻗﺮﺍﺭ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﺿﻤﻦ ﺍﺣﺮﺍﺯ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﮐﺎﺭﮔﺮﯼ ﻭ ﮐﺎﺭﻓﺮﻣﺎﯾﯽ ﻓﯽ ﻣﺎﺑﯿﻦ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﻣﻨﻄﺒﻖ ﺑﺎ ﺳﻠﻄﺎﻧﯽ ﺑﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﮑﺎﺭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺤﺚ ﻭ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺍﻭﺭﺍﻕ ﻭ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎﺕ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻭ ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻤﺎﻉ ﺍﻇﻬﺎﺭﺍﺕ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﺑﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺁﺭﺍ ﺭﺍﯼ ﻫﯿﺎﺕ : ﻫﯿﺎﺕ ﺗﺸﺨﯿﺺ
ﺷﺨﺼﯽ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻏﯿﺮ ﺍﺭﺍﺩﯼ ﺩﺍﻧﺴﺘﻪ ﻭ ﺿﻤﻦ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﺍﺧﺮﺍﺝ،ﺣﮑﻢ ﺑﻪ ﺭﺩ ﺍﺩﻋﺎﯼ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺻﺎﺩﺭ ﻣﯽ ﻣﺎﺩﺗﯿﻦ 2ﻭ3ﻗﺎﻧﻮﻥ ﮐﺎﺭ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ 1.2.1397ﻟﻐﺎﯾﺖ 29.2.1400ﺩﻋﻮﯼ ﺧﻮﺍﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻭﺍﺭﺩ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻭ ﻣﺸﮑﻼﺕ
ﯾﺪ

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. وقت بخیر . صدر و ذیل رای صادره با هم تناقض داره. ولی بهر حال خواسته خواهان رو رد کرده و نپذیرفته است دادگاه