فریب در طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برادر من متاهل است. و اعتیاد هم داشته است و برای اینکه مجبور به ترک شود به همسرش گفتیم به خانه پدرش برود .. او هم قبول کرد ولی بعد به برادرم گفت برای اینکه دوباره باز گردد باید حق طلاق را به او بدهد که با نیرنگ او را به دفترخانه کشانده و او هم بدون مشورت با ما و در حالت بیماری این برگه را امضا کرده. حالا همسرش مصر به طلاق است و تقاضای طلاق کرده است و به هیچ عنوان بر نمی گردد. آیا می شود بخاطر فریب برادرم شکایتی تنظیم کرد؟؟؟؟؟ ایا برای اینکار به وکیل نیاز داریم لطفا ما را راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اثبات این موضوع که زوج در حالت خارج از حالت طبیعی بوده و بواسطه این حالت تقاضای ابطال سند رسمی را بدهید بسیار سخت است و معمولا دادگاه ها رای به ابطال نمیدهند