حضانت فرزند وراهکار آن....

دسته بندی : خانواده | حضانت
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،تازه ازدواج کردم با همسرم مشکل دارم میخام جدا بشم ولی یک مشکل دارم که یه بچه تو راهی داریم و من بابت اون ناراحتم ،چجوری میتونم بچمو بعد از بدنیا اومدن ازش بگیرم،من شغلم آرماتور بند هست و مذهبی هستم و خانواده همسرم بیسواد اهل دود و دم وخیلی از لحاظ مالی ضعیف هستن ولی من میتونم روی پاهای خودم بایستم ،من 25سالمه و همسرم 20سالشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی حضانت فرزند تا ۷سالگی با مادر است وبعد از آن حضانت با پدر است مگر اینکه ضمن طلاق به توافق برسید