19 اسفند 1398

پاسخ‌ به تجدیدنظرخواهی‌(تبادل لوایح)

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.ببخشید درپاسخ‌ به تجدیدنظرخواهی‌ همسرم دررابطه‌ با اعسار مهریه،من لایحه روکجا‌ بایدتحویل‌ بدم؟من لایحه دفاعیه اولی رو به دفتر خدمات تحویل دادم سپس همسرم اعتراض کردن والان من باید لایحه دفاعیه‌ دیگری تحویل دهم.کجا باید لایحه روببرم؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به همان دفتر خدمات قضایی می توانید پاسخ تجدید نظر را ارائه دهید ولیکن با توجه به رویکرد متفاوت دفاتر خدمات حتما سوال نمایید .