دعوای تعیین وقت ملاقات

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید..بطور توافقی جداشدیم و حضانت دختر۵ سالم کاملا با پدرش یعنی بنده هست...اکنون مادرش میخواهد شکایت کند برای ملاقات و من نمیخواهم بچه را ملاقات کند؟؟چیکارکنم لطفا راهنمایی بفرمایید؟؟آیا جای نگرانی هست یا خیر..آیا با پلیس به خانه ام میاد؟؟؟؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ملاقات طفل از حقوق حقه یکی از والدینی است که حضانت با او نمی باشد بنابراین مادر حق ملاقات فرزند خویش را دارد و پس از تقدیم دادخواست به دادگاه و تعیین زمان برای ملاقات شما می بایست به رای دادگاه از را در ساعت ملاقات ایشان تحویل دهید.