طلاق و ایراد ضرب و جرج عمدی

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دوسال ازدواج کردم و تقریبا ماهانه از همسرم ب خاطر عقده هایی ک داری و شکاکی کتک خوردم ولی هیچ وقت از ترس عابرو ب پزشک قانونی مراجعه نکردم الان میخام بدونم اگه برای طلاق اقدام کنم آثار ضرب جرح مشخص و با چه شکایتی مراجعه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . عسر و جرج شما در دادگاه باید اثبات بشه که بتونید طلاق بگیرید . پس ۱- با ارایه گواهی پزشکی قانونی مبنی بر صرب و جرج و آثار ناشی از آن شکایت کیفری ضرب و جرج عمدی مطرح و اگه موفق شدید حکم قطعی کیفری در این خصوص بگیرید ۲- مطالبه نفقه دادخواست بدید و اگه حکم قطعی حقوقی در این باره گرفتید ۳- مستند به این دو حکم ، تقاضای طلاق کنید ‌