تسریع در طلاق توافقی در دوران نامزدی امکان پذیر است ؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من ۲ ماهه ک نامزدم و هیچ علاقه ایی به نامزدم ندارم و الان به صورت توافقی داریم جدا میشیم از سمت دادسرا مارو مشاوره من دراونجا بگم که هیچ حس و علاقع ایی به ایشون ندارم و تواین مدت هم خیلی تلاش کردم ک علاقه منو بشم به ایشون ولی نشد.بدتر حسم به ایشون بد شد .این واقعیت رو بگم به جلسات بدی مارو نمیبرند ؟ چون من و نامزدم میخواییم هرچی زودتر تموم شه این ماجرا چون من محصل هستم و ایشون هم از کارشون میوفتن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق قانون می بایست همه جلسات تشکیل بشه اما شما همین موارد را با مسئول آموزشگاه مطرح کنید ، با موافقت ایشان تعدادی از جلسات حذف میشود اما مهلت زمانی بین ۳۰ تا ۴۰ روز باید بگذرد تا گواهی مشاوره به شما داده شود