تقسیم سهم الارث بین وراث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخير
مادرم چند ماه پيش فوت كرد و هيچ وصيتى ندارد
و پدرم ميخواهد ارث را بين دختر وپسر مساوى كند
آيا ميتواند
ما سه برادر و سه خواهر هستيم
خواهران چگونه ميتوانند سهم والارث رو به طور مساوى بين دختر و پسر درست كنند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اموال مادرتون طبق قانون یک چهارم به شوهرش می رسد و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است و اگر وراث راضی نباشد پدرتان نمی تواند به صورت مساوی تقسیم کند. ولی اگر پدرتان اموال خود را قبل از فوت بخواهد تقسیم کند به هر نحوی که دوست داشته باشد می تواند تقسیم کند و کسی حق اعتراض ندارد.