شکایت رابطه نامشروع.

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌ . بنده متوجه شدم همسرم از طریق پیامک با مرد دیگری ارتباط دارد. خود ایشان هم به من اعتراف کرد که دارد ولی وقتی گفتم شکایت میکنم گفتش تو برام پاپوش درست کردی و من این کار رو نکردم. لازم به ذکر است با ۳ تا سیم کارت ارتباط داشته که ۲ تا به نام خودم هست و یکی به نام پدر ایشان. حالا همسرم میگه سیم کارت ها به نام خودت هست و برام پاپوش درست کردی. آیا میتونم ثابت کنم یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید. در خصوص اینکه سیم کارت به نام شما است مشکلی پیش نمیاد و به راحتی قابل اثبات است که همسرتون از سیم کارت استفاده می کرده.