سوددد

دسته بندی : خانواده | اعسار
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سال 92 شش میلیون چک دست یک نفر داشتم برای پرونده تقاضا اعسار دادم رد شده زندانی هم رفتم نتوانستم پرداختش کنم و حالا 8 یا نه میلیون شده و بخاطرش زندان هم رفتم از داخل زندان تقاضا اعسار دادم وکیل پرونده راضی نشده آیا دوباره می توانم تقاضا اعسار بدم آیا سود به این پرونده می خوره لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله می تونین. در صورت قبول اعسار و تقسیط بندی دیگه سود نمیخوره