الزام به تنظیم سند از فروشنده

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
پدرم سال ۸۹ یک واحد خریداری کردند به صورت قولنامه ای در قولنامه نوشته شده ۶ ماه دیگر سند داده میشه اگه نده ضرر و زیان باید بدن فروشنده به دلیل تخلف هنوز نتونسته سند بگیره پدرم پارسال شکایت کردند و یک جلسه دادگاه رفتند فروشنده خودش مدیر ساختمان هست و از ۱۵ واحد ۵ واحد رو فروخته و همه رو تهدید کرده که شکایت نکنن الان اجازه نمیدن واحد رو اجاره بدیم میخواستم بدونم چه کار باید بکنیم تا سند بگیریم و بتونیم اجاره بدیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم دادخواست الزام به تنظیم سند اقدام نمایید تا مشکل شما مرتفع گردد