شرایط چگونگی دریافت مستمری پدر بزرگ

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من می خواهم از بازنشستگی پدر بزرگم استفاده کنم وقتی مراجعه کردم گفتند باید تحت تکفل پدربزرک باشی، مادرم قیم ما بودند.اما تمام خرج ومخارجم را پدر بزرگم تامین می کردند درآن زمان کارت هم نبوده من بتوانم ثابت کنم که هزینه ام را پدر بزرگم پرداخت می کردند چگونه باید ثابت کنم که تمام هزینه هایم را پدر بزرگم تقبل کردند ومادرم هم شغلی نداشتندتا بتوانم ازمستمری پدربزرگم استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برای دریافت مستمری شما باید تحت تکفل پدر بزرگ بوده باسبن یعنی پدر شما در قید حیات نبوده برای این کار میتوانید از استشهادیه محلی استفاده کنید