الزام به تمکین واهی از طرف زوج

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،شوهرم چندین بار درخواست تمکین داده و رد شده،این بار آخر هم رای بدوی رو به نفع ایشان داده بودن که من با ارایه مدارک قبلی و حضور شاهد ها ایشان رو محکوم کردم،از این حکم 1هفته میگذره،که دوباره رفته الزام به تمکین داده،خواستم ببینم مدت اعتبار حکمی که دادن و شوهرم محکوم شده چقدر است؟و الان دوباره که الزام به تمکین داده چیکار کنم؟باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم هر بار اقدام به تمکین نماید شما باید مدارک ارائه تا محکوم شود وی بر این اساس میخواهد در صورت عدم حضور بنفع خود رای را دریافت نماید