صیغه محرمیت بعد از طلاق از همسر

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام باتشکر از زحمات شما عزیزان اگر خانمی طلاق گرفته و در شناسنامه ثبت شده ولی بعد از عده باز با شوهرقبلش صیغع محرمیت خونده ..ایا بازهم زن شوهردار حساب چون من میخوام بهاش نامزد بشم ولی ایشون بخاطر نداشتن مکان مجبور شده با شوهر قبلی بطور غیر رسمی صیغه محرمیت بخواند حدودا ۱۰ روز است ک آنجا زندگی میکند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .وقت بخیر . پاسخ سوال بسیار واضح است . بعد از اینکه صیغه محرمیت خوانده شود . ایشان زن شوهردار محسوب می شوند و برای نامزدی با شما باید بعد از بهم زدن صیغه و نگه داشتن عده با شما ازدواج نمایند