کفالت خواهر و ارث بری از این موضوع

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

[۴/۲۹،‏ ۰۳:۱۶] Samira: سلام وقت به خیر کفالت خواهر برای سربازی میتونه باعث این بشه که خواهر از برادر خود ارث ببرد؟
[۴/۲۹،‏ ۰۳:۱۸] Samira: و این که یه خونه ی پدری بوده که خواهر به نام برادر زده و توی اون نوشته شده که این خونه رو خواهر به برادرش داده به شرطی که از او نگه داری کند،این برگه هم می‌تواند باعث شود که خواهر از برادر ارث ببرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر برادر ازدواج ننماید ارث به شما خواهد رسید اما با انتقال سهم الارث ارثی به شما تعلق نخواهد گرفت