ابطال شناسنامه و تغییر سن و نام

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ابطال شناسنامه
اشکان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من قبل این که به دنیا بیام یه برادر داشتم از خودم بزرگ تر بوده و به دلیل بیماری فوت میکنه و بدون جواز دفن میشه .والدینم برا جواز دفن و باطل کردن شناسنامه بنا به دلیلی اقدام نمیکنن و گواهی تولد و سال تولدش موجوده و مربوط به سال ۷۴ میباشد و برای بنده از شناسنامه برادرم استفاده کردن بنده در شرایطی به دنیا اومدم که در شهر نبوده و خاله و مادر بزرگم منو به دنیا اوردن
مادر بزرگم و پدر بزرگم به عنوان شاهد فوت شده اما دو خاله و دو داییم در قید حیاط هستند میتونم برای گرفتن شناسنامه جید اقدام کنم؟ برای تغییر اسم چی چون حس خوبی ندارم که از اسم اون مرحوم استفاده کنم و این که باید دادگاه تشکیل بشه و شهود حضور داشته باشند یا استشهاد کتبی جوابگو هستش؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام،با توجه به وجود مدارک مثبته و حضور شهود میتوان دادخواست ابطال شناسنامه و تغییر سن را مطرح نمود،در خصوص نام نیز مستند به ادله پیش گفته میتوان دادخواست تغییر نام داد،بنظر موضوع پذیرفته خواهد گردید