تغییر نام کوچک از نرگس به ریحانه

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ایا تغییر نام نرگس به ریحانه بدون حضور در دادگاه امکان پذیر است؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام باید در نظر داشت تغییر نام در متقاضی پس از رسیدن به سن ۱۸ سال تمام و صرفاً برای یک بار امکان پذیر است و در صورتی که افراد زیر ۱۸ سال درخواست تغییر نام داشته باشند این درخواست از طریق سازمان ثبت احوال قابل پیگیری نیست و متقاضیان باید از طریق مراجع قضایی نسبت به انجام خواسته اقدام کنند. و اشاره ای به سن خود ننموده اید. موفق و موید باشید