دیه منجر به فوت که جز جرایم کیفری دسته بندی میشود

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
محمد آذرنژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما وکیل عزیز من ۸ ماه هستم گواهینامه موتورسیکلت گرفتم تصادف کردم زدم به یک موتور دیگه اون موتوری که بهش زدم هم سر صحنه تصادف فوت کرد خودمم دستم شکست و چند تا خراش روی صورت و بدن ام برداشتم پدرم هم که پشت من نشته بود پایش شکست تصادف من هم در ضمن داخل شهر بوداش سوال من اینه که اولا بیمه دیه متوفی رو پرداخت میکند یا نه چون من تازه گواهینامه گرفتم مثل کسی که گواهینامه ندارم رفتار میکنه اگه دیه رو بده باز از من ریکاوری میکنه یانه بیمه دیه کامل رو پرداخت میکند چون من گواهینامه داشتم درثانی آیا بیمه دیه پدرام ودیه خودم رو از بخش حوادث راننده پرداخت میکنه یانه چون از تاریخ صدور گواهینامه ام ۸ ماه گذشته چیزی پرداخت نمیکنه یا اگه پرداخت کنه ریکاوری میکنه ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دوست عزیز اگر شما بیمه نامه داشته باشید بیمه موظف میباشد که دیه کامل متوفی را پرداخت و همچنین دیه جراحات شما و پدرتون را پرداخت نماید.در سوال شما مشخص نبوده که مقصر حادثه چه کسی بوده و با توجه به نوع سوال مقصر حادثه شما بوده اید اگر مقصر بوده اید هماهگونه که بیان کردم دیه از محل بیمه پرداخت خواهد شد جای نگرانی نیست