ملاقات فرزتد ۱۷ ساله دختر

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

برای تعیین نحوه ملاقات فرزند ۱۷ ساله دختر در توافقنامه برای طلاق توافقی در شرایطی که خوانده (پدر )مبتلا به بیماری اعصاب و روان (دوقطبی/ شیدایی) می باشد چه راهکاری وجود دارد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم فرزند از حضانت خارج و خود تصمیم گیرنده است که با چه شخصی زندگی نناید اما در نورد ملاقات پدر بیمار نسبت به فرزتد دختر اکر احساس شود اسیبی به وی میرساتد میتوانید ملاقات را تحت کنترول و حضور مادر به مدت ۲ تا ۳ ساعت انجام گیرد