درخواست طلاق از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

میخوام طلاق بگیرم مهمترازهمه مهریه امو میخوام حتی نصفش
1.هیچ مالی بنام خودش نداره.ساختمونی که هستیم دستنوشته که اونم دست خواهرشه
2فقط دوقطعه زمین داره که فروشنامه داره میتونم عکس بگیرم
3.دوتا ماشبن داره که یکی بنام منه اون بکی روهم سندنزدش بنام خودش
4.حقوق میگیره کارمنددولته
5. پسرم9سالش چطورمیتونم ضمانتش روبگیرم
6.جهازم بعد 23سال خراب شد وعوض شد جز یکسری ظرف چطوربگیرم
7.اون ادم معتاد به مواد مخدر تریاک هست.خیانت حتی بازن شوهردار اما مدرک ندارم..بسیاربددهن وبداخلاق..الان کاملا دوتا ادم اهنی کنارهمدیگریم...چطوری میتونم طلاق بگیرم ومهریه ام رو لااقل 1.3نقد بگیرم

پاسخ کارآموز وکالت :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام شما می‌توانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و کلیه حق و حقوق خودتان را از ایشان مطالبه نمایید و در ضمن دادخواست درخواست تامین خواسته را نیز مطرح نمایید تا حقوق ایشان و اموالی که به نام ایشان هست و از آنها اطلاع دارید توقیف نمایید و مدارک نامبرده بهتر است مورد بررسی قرار گیرد و می توانید از قسمت میز خدمت خودتان در بخش درخواست های حقوقی کاربران جهت رویت ارسال نمایید تا تمهیدات مورد نیاز اعمال گردد. موفق و موید باشید