عدم ایفای تعهد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک وکیل دادگستری خودشان بهم پیشنهاد دادند که امور ملکی اینجانب را با هزینه خودشان ( پرداخت هزینه های دادرسی ) انجام دهند و حق الوکاله را هم پس از حصول نتیجه به ایشان پرداخت کنم و قرار شد که اگر من هم در اثنای کار عزلشان کردم کل حق الوکاله ایشان را هنگام عزل پرداخت کنم . در حال حاضر به علت طولانی شدن پرسه رسیدگی پرونده را پیگیری نمی کنند و جواب تلفن را هم نمی دهند . لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم از طرفی به طور مسالمت آمیز حاضر به مذاکره و حل و فصل اختلافات نیستد و از طرفی هم با توجه به قراردادی که باهاشون بستم می ترسم اگر عزلشان کنم باید کل حق الوکاله را که مبلغ بسیار بالایی است بابت کاری که یک پنجم آن انجام شده پرداخت کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید .چه کار کنم ؟؟؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از طریق ارسال اظهارنامه مراتب خواسته خود را مشروحاً عنوان کنید و چنانچه از ادامه امتناع کند می توانید با استخدام وکیل دیگر ادامه کار را مجزا عمل کنیدو مراتب را به ایشان اطلاع دهید