21 اسفند 1398

بعد از فوت پدرم از همسرم جدا شدم آیا مستمری پدرم به من تعلق میگیرد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده سرهنگ بازنشسته ی نیروی هوایی بودند و الان حدود چهار سال است که به رحمت خدا رفته اند
بنده به تازگی یعنی حدود یکماه است که طلاق گرفته ام سوالم از شما بزرگوار اینست که با وجود گذشت چهار سال از فوت پدرم آیا حقوق ایشان بمن تعلق میگیرد؟ ضمنا بنده هیچ منبع درآمدی ندارم و اگر گواهی انحصار وراثت موجود نباشد بنده باید برای تهیه ی آن بکجا مراجعه کنم با تشکر از راهنمایی شما بزرگوار

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

: برای تهیه گواهی انحصار وراثت به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت پدرتان مراجعه کنید ، مطابق ماده 48 قانون حمایت از خانواده فرزنـدان دختر در صـورت نداشتن شغل يا شوهر و فرزندان ذكور تا سن بيست سالگي و بعد از آن منحصراً درصورتي كه معلول از كار افتاده نيازمند باشند يا اشتغال به تحصيلات دانشگاهي داشته باشند حسب مورد از كمك هزينه اولاد، بيمه و مستمري بازماندگان يا حقوق وظيفه والدين خود برخوردار مي‌ گردند.