ترک زوجه از طرف زوج

دسته بندی : خانواده | نفقه
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شوهرم دوتا دختر متاهل از خانم متوفی ش داره و میگه هر بار اونها میان خونه ما من کم محبتی میکنم وبهمین دلیل منو ترک کرده درصورتیکه درسند ازدواج قیدشده محل انتخاب زندگی با زوجه هست ومن بعداز این مدت طولانی شکایت کردم بابت ترک محل وایشون براش اخطار رفته اما اعتنا نمیکنه براش ابلاغیه همرفته برای مهریه از طریق ثبت اقدام کردم حقوقش بسته شده و بازهم اعتنا نمیکنه احتمالاً از منابع مالی دیگه ارتزاق میکنه ومن از حسابهای دیگرش بی خبرم حالا من چکارکنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید و سپس الزام به تهیه منزل مستقل در راستای عمل به شرط مذکور را از دادگاه بخواهید