وقت ملاقات فرزند مشترک

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دادگاه اعلام کرده همسر سابقم پنجشنبه ساعت ۱۰صبح باید بیاد بچمونو تحویل بگیره من فردا ساعت ۱۲با خانواده قراره بریم خارج از شهر همسر سابقم میگه من بعد از ظهر میام ساعت۱۰نمیتونم بیام می‌خواد اذیت کنه بچرو اگه فردا تحویل ندیم مشکلی پیش میاد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ایشان بابد در دقت تعیین شده جهت ملاقات فرزند حاضر شوند و شما نیز باید در وقت مقرر فرزند را جهت ملاقات آماده کنید در غیر این صورت ایشان می‌تواند الزام شما به انجام رای دادگاه را از اجرائیات بخواهد