اخذ حکم طلاق غیابی از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

زنم درخواست طلاق یکطرفه کرده وآدرسوشمارمواشتباه دادن ثبت کردن الان بدون اطلاع بنده ازاحضار دادگان رای به نفع ایشان داده وحکم جلب بنده روصادرکردن چطور قانونی زنم روبرگردنم وازشر خانوادش دور شیم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام می توانید از حکم صادره واخواهی نمایید و دلایل عدم ابلاغ جلسات دادگاه را محکمه بیان نمایید و در مورد دخالت خانواده زوجه می توانید در صورتی که مزاحمت های ایشان عرفا قابل اغماض نباشد از باب مزاحمت علیه ایشان شکایت نمایید. موفق و موید باشید