تمکین

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده به خاطر درخواست های نامتعارف جنسی همسرم خانه را تـرک کردم و همسرم دادخواست الزام به تمکین داده است, با این شرایط این درخواست ممکن است باعث اثبات عدم تمکین من شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض سلام صرف ارائه دادخواست موجب اثبات عدم تمکین و ناشزه بودن زن نمی شود و اگر زن اثبات نماید که تمکین قانونی داشته یا شرایط تمکین فراهم نبوده یا عذر قانونی موجهی داشته, دعوی خواهان رد می شود.