ادعای خسارت مالک اصلی از نگهدارنده اموال

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام شخصی زمینی رو 20 سال ازش مراقبت کرده ( خونه متروکه بوده فقط یه اتاق بوده چند تا درب و پنجره) حالا صاحب زمین ادعای خسارت کرده و 9میلیون جریمه بریدن، بعد از 1سالی که زمین رو تحویل داده به صاحب اصلی،
صاحب اصلی هم حکم توقیف اموال گرفته و الان خودرو ایشون رو توقیف کردنحال با این اوصاف چه راه حلی پیشنهاد میدین

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اداره کننده اموال تحت شرایطی می تواند هزینه نگهداری ملک را از مالک اصلی اخذ نماید و اصولا نباید ایشان خسارتی از این باب متحمل شود و موضوع نیازمند بررسی می باشد و مفاد دادنامه باید رویت گردد تا حقی از ایشان ضایع نشود. موفق و موید باشید