ثبت ازدواج بدون وجود اصل شناسنامه

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه ازدواج
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید اگه داخل فلش عکس شناسنامه و کارت ملی و اینا باشه میتونن از این طریق یعنی از طریق فلش ادرس کسیو پیدا کنن یا پلیس میتونه از این طریق فرد رو پیدا کنه؟ فقط عکسه ها
بعد اینکه اگه شناسنامه و اینای فرد یجوری باشه که گم شده باشه یا نتونه گیرشون بیاره ولی عکس شناسنامه و همه چی داخل فلش داشته باشه از طریق کپی شناسنامه میتونه با کسی ازدواج کنه یا نه؟ یا حتما اصل شناسنامه باید باشه؟
چون اخه برا اینکه المثنی بخوای بگیری مراحل قانونی داره و یکی دوسال طول میکشه
و اینکه برای ازدواج با کسی که خودت راضی هستی و اونو خانواده پسر هم راضی هستن میتونی بدون اینکه خانوادت بدونن و یا در دسترس نباشن باهاش ازدواج کنی؟ مثلا میشه دو تا شاهد دیگه برای عقد داشته باشی اگر هم یکیش فامیل مامانت باشه مشکلی داره؟ میشه یا نه؟ دختر هم بالای ۱۸ سال هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باعرض سلام و وقت بخیر ۱-درصورت وود فایل شمناسنامه و کارت ملی امکان شناسایی و یافتن ادرس فرد از طریق مراجع قضایی و انتظامی در صورت ارتکاب جرم توسط شخص مزبور و در مظان اتهام بودن شخص و دستور مقام مقایی وجود دارد. ۲-خیر جهت ثبت ازدواج وجود اصول شناسنامه الزامی است. ۳_جهت ثبت ازدواج دختر باکره )ازدواج اول( رضایت کتبی ولی الزامی است. ۴-منعی جهت شهادت فامیل وجود ندارد