تهیه مقدمات جهت تمکین

دسته بندی : خانواده | تمکین
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
من یک خانم‌متاهل هستم ک با خانواده شوهرم زندگی میکنم مادرشوهرم با کاراش و حرفاش که خیلی من زیر ازار وازییت قرار میده و من میخوام خونمو ازش جداکنم ولی شوهرم که خیلی از اون حرف شنوی داره نمیخواد جدا بشه میگه من عمرا خونمو جدا کنم منم ول کرده خونه بابام میگه طلاقت میدم اما مادرمو ول نمیکنم البته بخاطر فشاریه که مادرش بهش وارد میکنه
میخواستم راه قانونیش‌رو بدونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مرد جهت تمکین باید منزل مستقل تهیه کند و شما میتوانبد تا زمانی که ایشان منزل مستقل تهیه نکرده از تمکین خودداری نمایید و در این خصوص به ایشان اظهارنامه بدهید همچنین مهدیه و نفقه و اجرت مثل خویش را مطالبه کنید جهت راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده کنید