اخذ هزینه جهت اعطای وکالت کاری مجدد

دسته بندی : حقوقی | وکالت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر.بنده خودرویی فروختم در سال گذشته وتنظیم تعویض پلاکوبه مدت ۲ماه زدم به خریدار اسرارمیکردم هرچه زودتر نسبت به تعویض پلاک اقدام کنه اما بی عتنایی کردن بعداز گذشت ۱۰ماه اسرار به وکالت نامه مجدد داره.من فروشندم آیا میتوانم هزینه ای از خریدار بگیرم ؟ ممنون میشم پاسخ بدید ممنون از شما.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله می توانید هزینه اعطای وکالت را از ایشان دریافت نمایید و توجه داشته باشید که هزینه مازاد بر اعطای وکالت بستگی به توافق طرفین می باشد.