مطالبه مزایا و حق و حقوق از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من به مدت ۵سال دریک باغ مشغول کارهستم الان ساحب کار من بیرون کرد ومن بیمه نکر ولی من مدت این ۵سال خودم بیمه کارگری پرداخت کردم .الان من میتونم از کار فرما شکایت کنم برای بیمه .وه چیزی دسگیرم میشه ممنون که جوابم بدید

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر کارفرما حق و حقوق شما را به صورت کامل پرداخت نکرده باشد بله می توانید علیه ایشان در اداره کار شکایت به عمل رسانید و ایشان ملزم به پرداخت کلیه حق و حقوق قانونی که شما دریافت نکرده اید می باشند.