اذن در ازدواج مجدد از همسر اول

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام شب بخیر خانم وکیل
بنده ۲۲ سال قبل با همسرم ازدواج کردم در سال ۹۵ با یک خانم دیگه اشنا شدم که از همان زمان خانم اول من در جریان بوده و قرار گذاشته بودیم که درصورت دادن مهر ایشان اجازه عقد دوم برای خانم دوم بنده رو بده الان که ۶ سال از ازدواج دوم ما گذشته ایشان میگه من اجازه نمیدم یا اینکه تمام اموالت (بنده یه کارگر معمولی هستم که کلان دوتا سه دانگ خانه ۵۰ متری و یک ماشین دارم ) رو به نام بنده کن تا رضایت بدم
درضمن ایشان از یک بیماری که قبل از ازدواجمون داشته و به من هم نگفته بودن رنج میبره که قابل درمان نیست (عدم تعادل ) میخواستم راهنمایی کنید که من چطور میتونم اجازه عقد دوم برای همسر دومم را از همسر اول بگیرم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام خواسته ایشان معقول نمی باشد و اگر علیه شما شکایتی مطرح نمایند می توانید اطلاع ایشان از ازدواج مجدد شما را مطرح نمایید و خواسته نامعقول ایشان را در محکمه مطرح نمایید که با اطلاع ایشان و اثبات این مورد از جانب شما شکایت ایشان به نتیجه‌ای نخواهد رسید.