شرایط ثبت برند تجاری از جانب شخص متقاضی

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام . من فروشنده ی دیجی کالا هستم. بیس کارم فضای مجازی هست. میخواستم درخواست ثبت برند بدم. که ظاهرا نیاز به مجوز هست که من ندارم. برای دریافت جواز هم نیاز به کارت پایان خدمت هست ظاهرا. میخواستم بدونم راهکاری برای من با این شرایط هست که بتونم ثبت برند کنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام برای ثبت برند می بایست فرد متقاضی اظهارنامه علائم تجاری را تسلیم اداره ثبت شرکت ها نماید.در جهت تکمیل اظهارنامه فوق می توان از دو روش اقدام به کار کرد، اول اینکه، فرد متقاضی با مراجعه مستقیم به اداره ثبت علائم تجاری،درخواست ثبت علامت تجاری می نماید.دوم، فرد متقاضی با مراجعه به سامانه اینترنتی ثبت علائم تجاری به آدرس اینترنتی( ip.ssaa.ir) روی گزینه ثبت نام کلیک کرده و مرحله به مرحله فرمهای الکترونیکی را تکمیل کرده و برند خود را به ثبت می رساند. لازم است قبل از تکمیل فرم، تمامی مدارک مورد نیاز را از قبل آماده و اسکن نموده تا کار ثبت علامت تجاری شما سریعاً انجام شود. روند کاری ثبت علامت تجاری خود را نیز می توانید با ارجاع به همین سامانه اینترنتی، بخش ثبت درخواست ها پیگیری نمایید. توجه داشته باشید صرفا جهت ثبت برند کارت پایان خدمت نیاز نمی باشد.