مهریه عنداݪاستطاعه

دسته بندی : خانواده | مهریه
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
مهریه زوجه عندالاستطاعه س وازطریق اداره ثبت وغیره نتونسته هیچگونه مالی اززوج معرفی کنه.بعدازاین سال قبل باطرح دادخواست ۵سکه به شورابااینکه اعلام شده مهریه خانم عندالاستطاعه س وزوجه بایدتوانایی زوج روبه اثبات برسونه ولی بازم حکم به محکومیت زوج به پرداخت دادن واعتراضی هم اونموقع به رای نشده.الان زوج بابت یه جرم دیگه درزندان بوده که این حکمم به عنوان محکومیت مالی آوردن درسیستم زندان ثبت کردن
حالا تکلیف چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر مرد تقاضای اعسار بدهد ممکن است مهریه قسطی شود و الا تا زمانی که پرداخت نکند در زندان می ماند