ازدواج یا رابطه نامشروع زوج با خانم دیگه

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسر من با وجود من‌و ۱ بچه در دوران بارداری دوم من بدون اطلاع من با خانمی رابطه داشته بدون صیغه یا ازدواج کردن یعنی رابطه نامشروع داشتن الان این خانم بعد چند ماه اومده میگه من باردارم و از همسر بنده است باید چه کرد
در قانون من چه حقوقی دارم اگه واقعیت داشته باشه و اونا چه مجازاتی دارند و اگه واقعا حامله باشد باید چه کرد و چی میشه؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ارتباط نامشروع در چنین اقدامی که منجرب به باردار شدن شده است از طرف قضات سخت میباشد چونکه با توجه به باردار بودن زنا محسوب میشود و جرم سنگینی دارد اما اگر ازدواج بدون اطلاع شما باشد حق طلاق برای شما محفوظ خواهد بود و در نهایت همسر دوم شوهر شما محسوب و در شناسنامه قید خواهد شد درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید