انتقال برند تجاری به وراث

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدر خانم بنده ۱۲ سال نماینده یک شرکت بود در استان خوزستان
که پارسال فوت میکنه پدر خانمم ،
زمانی هم که زنده بود ورثه گرداننده بودن
ما کلی جنس از این برند داریم
تابلو مغازه و … همه ما رو به این برند میشناسن ،برگزار کننده نمایشگاه ها …ما بودیم
حالا شرکت میگه اون قرار داد باطله
ورثه هم حق استفاده ندارن از نام تجاری
سوال اینجاست که آیا می‌توانم ادعای حق مرغوبیت برند در استان بکنیم،؟
با توجه به اینکه ما اجناس رو از خود شرکت خریدیم و کلی مدارک و داد و ستد و … موجود هست و قرار داد با مرحوم
آیا شرکت میتونه شاکی ورثه بشه به خاطر استفاده از نام تجاری ،؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ورثه تحت شرایطی می‌توانند تست به تناقال برند به خود اقدام کنند .