نحوه مطالبه حقوق از شرکت محل کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام.جوانی هستم۲۶ساله که مدت یکسال درشرکتی مشغول بکارشدم که کمربنده درحین کاراسیب دیدکه پزشک متخصص یکماه استراحت مطلق بهم داده الان شرکت بخاطرمشکلی که برای کمرم پیش اومده دیگه بامن قراردادامضاء نمیکنه درضمن فقط۱۰ماه لیست بیمه برام ردکردن.لطفاراهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص مطالبه حقوق و مزایا و حق بیمه میتوانید از طریق اداره کار محل شرکت مطالبات خود را مطرح و وصول کنید تمامی مزایای شما و حق بیمه قابل دریافت است همچنین در خصوص بازگشت ب کار نیز درخواست خود را ارائه دهید تاموضوع در هیئت تشخیص و بعد حل اختلاف مطرح شود قطع رابطه کاری دارای قوانین مختص ب خود هست و نمیتوانتد شما را از حقوق و رابطه کاری محروم نمایند.اقدام نمایید موید باشید