امکان اعطای وکالت به وکیل؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید وقت بخیر .من از کارفرمام شکایت کردم ولی نمیخوام داخل جلسات اداره کار حضور داشته باشم میتونم وکیل بگیرم و همه چی رو ب اون بسپارم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ قاعدتا بله،میتوانید اگر تمایل یا امکان حضور در جلسات را ندارید ب وکیلی در این حوزه وکالت دهید و اختیارات را تفویض نمایید تا ب نمایندگی از شما امور را پیش ببرد امکان پذیر هست