ذینفع نبودن در دعوی مطالبه وجه چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
دارنده اولیه در سر رسید چک رو برگشت میزند و بعد بموجب یک برگ عادی چک را به ثالث منتقل میکند ولی دارنده اولیه دادخواست مطالبه وجه چک رو میدهد و بپوست دادخواست برگ واگذاری از دارنده اولیه به ثالث پیوست میشوند ولی از ثالث به دارنده اولیه منتقل نشده
دادگاه به استناد عدم ذینفع بودن خواهان قرار رد دعوای صادر میکند و خواهان به قرار اعتراض میکند و با ارائه برگ عادی واگذاری مدعی واگذاری مجدد چک از ثالث به خود (خواهان ) میشود
ایا امکان دارد که دادگاه ادعای تجدید نظرخواه را بپذیرد یا خیر ؟؟
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید در زمان طرح دعوا حق مسلم و منجر در طرح دعوی داسته باشین در چنین فرضی دادخواست باید مجدد اقامه شود مگر اینکه دادگاه تجدید نظر خلاف دادگاه بدوی رای دهد