اعتبار رای و تاثیر رای محکومیت زوج بر تمکین

دسته بندی : خانواده | تمکین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

یعنی تا هروقت و هر چقدر ایشان دادخواست بدن من با این رای میتونم محکومش کنم؟اخه این آخری رای اولیه رو به نفع آقا داده بودن در حالیکه من مدارک 3بار محکومیت قبلی آقا رو تو پرونده گذاشته بودم گفتن چون زمان ازش گذشته دیگه اعتبار نداره که من مجبور شدم شاهد ببرم،رای تا چند ماه اعتبار داده

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مشخصا اینطور نیست ک ب صرف یکبار محکومیت زوج ب حبس و صرف یکبار اثبات عدم امنیت جانی زوجه هر زمانی ک زوج دعوای تمکین مطرح کند این دعوا رد شود ای بسا امکان دارد ک برخلاف گذشته عدم امنیت جانی زوجه ک در گذشته مانع تمکین بود امروز رفع شده و زوج بطرق مختلف این موضوع را ب اثبات رسانده و اینبار در دعوای تمکین موفق شود بحث اینجا حصول علم قاضی حسب ادله و شواهد مختلف هست ک چه تصمیمی اتخاذ کند با اینکه محکومیت های اخیر زوج و عدم امنیت جانی مسبوق ب سابقه میتواند موثر واقع گردد اما این همه ماجرا نیست و امکان اثبات رفع مانع تمکین(عدم امنیت جانی)توسط زوج و پیروز شدن در دعوای تمکین و حکم ب الزام ب تمکین وجود دارد موید باشید