حضانت دختر نه ساله….

دسته بندی : خانواده | حضانت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
مادر و پدر من حدود 30 سال باهم دارند زندگی میکنند حاصلا این ازدواج یک پسر 23ساله(خودم) و یک دختر 12 ساله شد.
پدرم بشدت ادم بداخلاق و بد دهن مشکل مغزی هم دارد. دست بزن روی مادرم دارد ادم بشدت مغرور و لجبازی هست
کش مکش فراوان در این مسیر داشتیم چندین بار به طلاق فکر کردیم
الان تصمیمان بر جداییه تنها نگرانی ما خواهرم هست که 12 سال دارد ایا پدر میتواند حضانت دختر را کسب کند؟
ایا میتوانیم خواهرم را بدون دردسر بگیریم نظر خواهر برای زندگی با ماست(مادر و من)
چگونه باید مسیر طلاق را پیش بگیریم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی حضانت خواهرتان بعد سن نه سالگی با خودش میباشد و میتوند با مادرتان زندگی کند.