درخواست تغییر داوری در مورد موضوع دعوی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام .بنده در مورد پرونده حقوقی از دادگاه درخواست داور کردم. ودادگاه محترم برای پرونده بنده داوری رو انتخاب کرده.ولی ما در مورد دست مزده(حق داوری) به توافق نرسیدم.حالا حدود از وقت داوری تاییده شده ۲۰ روز مونده .خوانده پرونده از داوری انتخاب شده دادگاه( دعوای متقابل) خواسته و دارو محترم بنده رو ابلاغ کرده تا به خواسته خوانده رسیدگی کنه. حالا به نظر شما بنده به جلسه برم یا نه اگه برم میتوانم به خواسته خودم اشاره کنم. یعنی منم میتوانم دعوای متقابل بدم.چون که داوری محترم با من به لج افتاده میترسم به خوانده پرونده رای صادر کنه خواهش بفرماید.چه کار کنم .میتوانم از دادگاه در خواست ابطال داوری انتخاب شده بکنم.که جلسه بر گذار نشه.چون که واقع این داور محترم از بنده درخواسته مبلغ صد میلیون کرده بود.برا اون من هم قبول نکردم.وجلسه در مورد پرونده بنده نشد.خواسته بنده هم حدود مبلغ ۳۰۰ میلیون میشود.ممنون میشم راهنمایم کنید.با تشکر فراوان

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می توانید به رای صادر شده از داوری اعتراض نمایید و بهترین راه درخواست مبلغ ذکر شده از جانب داور را با قاضی شعبه در میان بگذارید. شرکت کردن در جلسه تا وقتی که برگه ای را امضاء نکرده اید برای شما الزام آور نخواهد بود. موفق و موید باشید