وکالت در طلاق وعدم همکاری زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.وکالتنامه طلاق مشروط به ابراذمه از مهریه از شوهرم دارم.برای شوهرم با استفاده از وکالتنامه وکیل گرفتم و جلسات مشاوره رو تنهایی رفتم الان جلسات دادگاه داره شروع میشه.
شوهرم الان به من تماس گرفت و گفت برای خودش وکیل میگیره و در جلسات دادگاه حاضر میشه!
سوالم اینه من توی حدوداختیارات وکالتنامه ای که از شوهرم گرفتم،نوشتم که زوج حق ضم وکیل و ضم امین نداره.حق عزل وکلای دادگستری رو هم نداره.وکالتنامه هم بلاعزله.در متن وکالتنامه هم نوشتم که حق تجدید نظر خواهی و.. هم نداره.
پس چطور شوهرم میگه وکیل گرفتم؟مگه اجازه داره وکیل بگیره اصلن؟
من باید چکار کنم که اون نتونه وکیل بگیره و در دادگاه حاضر بشه؟
سوال بعدی هم اینکه از وکیلی که برای شوهرم خودم گرفتم راضی نیستم،میتوانم عزلش کنم؟اگه عزل کنم و وکیل دیگه ای بگیرم برای روند پرونده مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم حق ضم وکیلی که در وکالتنامه شما آمده منظور وکالتی است که به شما داده یعنب حق نداره کسی را ضم شما کنه ربطی به گرفتن وکیل برای خودش ندارد شما می توانید وکیل دادگستری را عزل کنید و وکیل دیگری اختیار کنید موفق باشید