عدم تمایل به فسخ آپارتمان مورد معامله

دسته بندی : حقوقی | املاک
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ودعای خیر فراوان ..اساتید محترم . بابت خرید اپارتمان ۶۰ ملیون بدهکار شدم و به دلایلی نتونستم پرداخت کنم و چون هیچ اموالی نداشته ومستمری بگیر شوهرم هستم و به نرسیدن به جلسه  اعسار من هم رد شد و تمام حسابهای من توقیف شد من مستقیم پیش ریاست کل دادگستری اصفهان رفتم ومشکلم راگفتم ایشون یه نامه نوشت برا کانون مستمری وتامین اجتماعی که یک چهارم حقوق مستمری بابت بدهکاری به دادگستری واریز شود واز برج یک امسال اقساط ماهی ۸۰۰ هزار از حقوقم خودکار واریز میشه ...این مراحل اقساطی و رفع انسداد حسابها تماما بصورت نامه ودادیاروقاضی  شعبه سوم مدنی انجام میشدو من که بی تجربه و شعبه مربوطه یا قاصی اصلا حکم قطعی ویا دادنامه ای صادر نکرد که این مراحل برا پرونده انجام شده اما برج ۷ بود که جلب من صادر شده از همان شعبه و همچنان اقساط داره کم میشود و منو تحت فشار بدون هیچ فرصتی یا زندان یا توافق  و تنها شرط طرف برگشت اپارتمان یا همان روز واریز بدهکاری و من به زندان بردند وبعد از ۲۴ ساعت از داخل زندان نامه ای به مطنون برگشت و فسخ معامله و اپارتمان را فعلا تا زمان پایان مدرسه پسرم بعنوان مستاجر و تحویل بدهم و ایا از شما بزرگواران میتوانند قبول وکالت و باز گشت اپارتمان چون اپارتمان که سال سوم من خریداری کردم دقیقا قیمت ده برابر گرونتر شده ایا میشه اون برگه را چون تحت فشار واز داخل زندان از من گرفته را باطل کرد و ایاراهی برای این بی عدالتی و این زورگیری ناحق وجود داره ... محبت میکنید یک راهکار یا قبول وکالت ......تشکر از اصفهان

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اقدام شما متعهد بودن در مورد فسخ قرارداد آپارتمان می باشد و موضوعی نیست که به صورت خودکار معامله شما فسخ گردد توجه داشته باشید مبایعه نامه شما نیازمند بررسی می باشد تا جهات فسخ مورد بررسی قرار گیرد و عدم انجام تعهد از جانب شما فقط به ایشان این اجازه را میدهد که علیه شما ادعای جبران خسارت نمایند و دور از انصاف می باشد که معامله ای را فسخ نمایید که قطعاً مغبون این موضوع شوید . موضوع شما از جمله مواردی است که قابل دفاع می باشد . می توانید از طریق پشتیبانی سایت درخواست وکیل از شهر خودتان را مطرح نمایید. و در صورت تمایل می توانید مبایعه نامه را در قسمت میز کار و در بخش درخواست های حقوقی کاربران جهت بررسی ارسال نمایید. موفق و موید باشید