قواعد مربوط به ملاقات فرزند و حضانت

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ، من با همسرم مشکل دارم و یه پسر یک سال و نیمه هم داریم . آیا اگر اقدام به جدایی بکنم میتونم حضانت فرزندم رو بگیرم ؟ چون خانواده ی خانومم یه شهر دیگه هستن . یا اگر نتونم شرایط دیدن بچه م چطوریه مادامی که در یک شهر نباشیم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام حضانت طفل تا ۷ سالگی با مادر است و در صورت تعیین وقت ملاقات کیفیت آن به وسیله نظر قاضی مشخص می‌شود و دفاعیات شما