درخواست مابقی ثمن معامله بعد از سالها

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.۱۳سال پیش معامله ای با برادر بزرگتر در مورد سهم پدری انجام دادیم و من سهم پدری او رو به ۷۰ تومن توافق کردیم اما در متن قولنامه نوشتن که ارزش معامله ۹۰ تومن هست که ۷۰ تومن نقد و ۲۰ تومن برادر بزرگتر به کوچکتر هدیه کرده و من برا اینکه جو متشنج نشه سکوت کردم و سند بنام من زده شد و تمام.حالا سوال من این است که برادر میتواند بگوید که بر اساس نرخ روز من اون ۲۰ تومنی که به تو هبه کردم رو پس بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.با این شرایطی که عنوان کردین ایشون نمیتونن این درخواست رو داشته باشند.