ارسال لایحه به اداره ثبت چگونه است

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،دوتاسند۳دانگ ثبتی متعلق به سال۱۳۱۶ مال پدربزرگم به شماره ۵۶۵پیدا کردم در۱۳۸۷ که جانمایی نشده تاکنون طبق تحقیقات خودم به یک زمین۲۰هزارماری بدون ساخت وساز رسیدم که یک مدعی داشت که بدون مدرک میگفت مال منه این زمین، درسال۹۰تا ۹۵ برای ۳ نفر چندین مبایعه نامه وقولنامه دست نویس وبنگاهی ویک وکالت بلاعزل دادم که رفع اختلاف کنند که نتونستند بنده ابطال تمامی قولنامه ها و،وکالت رو ثبت کردم ودر شورا هستند واز دونفرشون شکایت خیانت درامانت وکلاهبرداری هم ثبت کردم که دردادگاه هست پرونده هاشون الان این ۳ نفر رفتند تمامی قولنامه ها و وکالت رو به مدعی زمین واگذار یا فروختند ومدعی زمین داره ساخت وساز میکنه کل زمین رو الان من یک لایحه نوشتم برای اداره ثبت اسناد واملاک که هرشخصی اومد با قولنامه عادی ورسمی یا وکالت... از شماره پلاک۵۶۵ بنده از صدور هرگونه سند جانمایی دستور واقدامی خودداری کنید چون بنده اصلا قبول ندارم این قولنامه ها رو وصوری میباشند وپرونده درحال رسیدگی در دادگاه وشورا درجریان میباشند، رییس اداره ثبت اسناد واملاک نبود بردم اتاق حفاظت اطلاعات داخل اداره میگه این لایحه شما دستور نداره وداخل پرونده هم نمیزاریم حالا به رییس هم بگید اگه صلاح دونست دستور میده میگه من نمیدونم دیگه،کلا یک اداره ثبت اسناد درشهر من وجود داره وبامن لج هستند میشه درخواستم رو ازطریق خدمات قضایی ثبت کنم برای رییس اداره ثبت اسناد ودستور بده؟یا اگر نمیشه سایتی هست که به اداره ثبت اسناد شهرم متصل بشم ودرخواستمو خودم ثبت کنم با گوشیم یا ازطریق کافی نت ...آیا راهی بجز بردن حضوری درخواستم وجود داره؟آیا باید پرونده ای هم داشته باشم تا دستور بده؟یا ایجاد کنم یک پرونده خیلی مچکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم با توجه به توضیحاتی که ارائه فرمودین بهتر هست شما از دادگاه دادرسی فوری را درخواست کنید یعنی درخواست دستور موقت نمایید تا دادگاه با تشخیص خود عملیات ساخت و ساز را تا صدور رای متوقف نماید به نظر ارتباطی به اداره ثبت ندارد ضمناً ثبت لایحه از طریق خدمات قضایی امکان پذیر نیست و حضوراً باید انجام شود موفق باشید