مسولیت آمر به آمر غیر قانونی

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در صورتی که رئیس یک واحد به نیروی زیر دست مدرک بده واسه ثبت یک مورد خاص و بعد مدرک رو از زیر دست بگیر و بعدها مشخص بشه این ثبت مشکل داده آیا وقتی اعتراف میکنه به این جرم امکانش هست فرد زیر دست رو برای کم شدن جرمش همدست معرفی کنه در این مواقع فرد زیر دست چگونه باید پاسخ قاضی رو بده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه مانور ثابت نماید اقدام او براساس دستور مدیر بالاتر بوده و به تصور اینکه قانونی است اقدام کرده مسولیت کیفری نخواهد داشت